Home Новини сучасних технологій Ноутбук із двома екранами – новинка, яка вражає

Ноутбук із двома екранами – новинка, яка вражає

0

За останні роки технології дуже стрімко рухаються вперед. Зараз є стільки різної техніки з оригінальними функціями, що тяжко придумати щось нове і вражаюче. Насправді, так напевно думає більшість людей, а от виробники ночами не сплять, аби вражати кожного разу користувачів винахідливістю та інноваціями. Пам’ятаєте, як почали створювати смартфони, що складаються? Це здавалось дивним і неможливим, виникали питання, як взагалі такий пристрій може нормально функціонувати. Зараз це все ще новинка, але більш звична. На цьому технології не зупиняються. Як ви думаєте, що на цей раз вигадали розробники? Ноутбуки з двома екранами. Звучить досить дивакувато та не зрозуміло. Тому про це і піде мова.

Насправді, такі моделі вже існують. Один з них зробила компанія Lenovo. У них є ноутбук, в якого окрім звичного екрану, є ще один на зовнішній стороні. Комусь подобається, комусь ні. Це вибір кожного.

Скоро дана компанія планує зробити ще одну модель, у якій також буде два дисплея, але другий буде біля клавіатури. Швидше за все, з правого боку. Це не точна інформація, але це було б хоча б логічно і зручно.

Цікаво: Відомо, чому варто купити новий ноутбук у 2022 році

Якщо вам здається, що це дивна задумка, то поки що так і є. Але подумайте, чи міг хтось уявити років двадцять тому, що будуть в світі смартфони такого зразка, як зараз? Звісно ні. Така сама історія буде і з ноутбуками. Після виходу перших моделей з подвійними екранами, все більше виробників захочуть повторити цю ідею, а дехто її вдосконалити чи трохи змінити. У цьому є свої плюси та мінуси.

Враховуючи, що другий екран компанія Lenovo планує зробити сенсорним, то зрозуміло, що на даному ноутбуці будуть доступні корисні та досить цікаві функції. Питання лише в тому, чи усім вони будуть потрібні. Ну загалом це можна сміливо рахувати плюсом.

Що із мінусів? Звісно, ціна. Навряд чи такі моделі спочатку будуть доступні. Згодом так, але точно не в перші роки. Тому замінити свої старі ноутбуки на такі нові зможуть заможні люди, або ті, яким це буде дуже потрібно. Звичайним користувачам в цьому і сенсу ніякого не буде.

Варто прочитати: Названо причини, чому необхідно закривати ноутбук, коли ним не користуються

Далі, ви уявляєте наскільки обережно потрібно буде обходитись із пристроєм з двома екранами. Здається, що в звичайному ноутбуці дисплей не так легко пошкодити, але це розповсюджене явище. А що говорити про монітор, який буде біля клавіатури та ще й сенсорний? На нього може щось впасти, вилитись. Тим більше, що люди полюбляють пити чай, їсти і т.д. поруч із ноутбуками. Заміна такої запчастини, як екран, не дешеве задоволення. Та і для чого створювати собі зайві витрати, в комп'ютерах і так вистачає, що замінювати.

На даному етапі мало хто захоче придбати ноутбук з двома екранами, це не вигідно, не практично, не завжди зручно. Але з часом, в багатьох людей будуть такі моделі. Справа буде не стільки в бажанні його придбати, як просто не залишиться вибору. Тому, можна очікувати, що за деякий час ноутбуки з двома екранами стануть звичним ділом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version