Home Новини сучасних технологій Новий екран блокування в оновленій iOS 16

Новий екран блокування в оновленій iOS 16

0

Нещодавно відбулася презентація оновленої операційної системи iOS 16. У ній багато чого нового, але найбільше вразив екран блокування. Він повністю відрізняється від тих, які були раніше, так ще й має тепер багато додатковий функцій. Які саме? Читайте нижче.

В новій ОС екран блокування має дуже багато налаштувань. Тепер усі користувачі зможуть зробити його унікальним та особливим, із усіма потрібними функціями. На екрані можна змінювати кольори, шрифт, додавати віджети (такого не було раніше ніде) тощо. Зараз ми розповімо детально про кожну функцію, але спочатку потрібно дізнатись як взагалі знайти налаштування екрану блокування. Все дуже просто, для цього потрібно розблокувати телефон та затиснути пальцем на екрані, перед вами після цього з'являться усі налаштування.

Цікаво: Стало відомо, що в лінійці iPhone 14 збільшать оперативну пам’ять

Фотографії. Ви самі обираєте, які фото будуть стояти на екрані блокування. Це може бути один знімок, а може буде багато. Вони можуть змінюватись по порядку або хаотично, ви самі це все встановлюєте та налаштовуєте як будуть змінюватись фото. Окрім цього є можливість зміни шрифту та кольору, а до фото на екрані блокування можна примінити фільтри. Ще можна налаштувати декілька різних екранів блокування і вони будуть перемикатись легко за допомогою свайпа рукою.

Віджети. Такого раніше не було, а зараз можна на екран встановлювати різні зручні потрібні віджети. Ви можете не розблоковуючи телефон бачити погоду, час, дату, будильник, нотатки, часові пояси, календар та свою активність за день. Оберіть те, що дійсно хочете постійно бачити та користуйтесь.

Сповіщення. Вони набули трохи іншого вигляду в новій операційній системі. Тепер всі повдомлення, які приходять, будуть висвічуватись знизу екрану. Це зроблено для того, щоб людина завжди бачила усі свої віджети і сповіщення не заважали.

Варто знати: Як додати VPN до iPhone

Живі дії. Це дуже цікаве оновлення. Ви можете дивитись онлайн трансляції або ж галерею фото для зміни екрану блокування не розблоковуючи сам телефон, тобто якщо ви вирішили переглянути футбол чи ще щось, то просто на заблокованому екрані все буде видно.

Це та інформація, про яку зараз говорять, а з часом ще будуть описані нові функції iOS, їх ще є дуже багато і усі вони не менш цікаві.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version