Реклама

Новий MacBook Pro стане доступний до продажу вже 17 червня 2022 року

Останні Новини

Нещодавно компанія Apple анонсувала свою нову модель ноутбука MacBook Pro. Він стане доступним до продажу вже 17 червня 2022 року, а з 24 червня вже буде доступний у магазинах та почне надходити клієнтам. Ноутбук можна придбати на офіційному сайті Apple, через Apple Store та в інших офіційних реселлерів. Давайте тепер поговоримо про те, що собою являє нова модель ноутбука та чим буде особлива.

Насправді, MAcBook Pro на вигляд не відрізняється від свого попередника. Та ж сама сенсорна панель та та дизайн. Але важливою відмінністю є чіп М2. Яка його відмінність від М1? Він має процесор швидший на 18%, графічний процсеор тепер швидший на 35%, і нейронний також швидший аж на 40%. Це дуже хороші показники в порівнянні. Ціна в США зараз 1299 доларів. Також можна обрати колір або срібний або сірий. Пам'яті також порівно набагато більше. М2 чіп може мати до 24 Гб, в той час як М1 до 16 Гб. Окрім цього користувачі матимуть можливість докупити картку пам'яті на 2 Тб.

Цікаво: IPad та MacBook будуть тепер із OLED-дисплеями від Samsung

MacBook Air повинен вийти протягом місяця, хоча про нього виробник нічого не говорив і не анонсував продаж. Ця модель буде мати такий сам чіп та розмір екрану - 13 дюймів. Єдиною різницею із моделлю Pro буде системе охолодження. В MacBook Pro система охолодження набагато потужніша, бо він розрахований та більш тяжкі задачі та програми. MacBook Air зроблений навпаки без вентиляції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple iPad mini 6 з підекранним сканером Touch ID показали на рендерах

Про прийдешній випуск нового Apple iPad mini стало відомо ще в кінці минулого року. Сьогодні ж планшет Apple iPad...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -