Реклама

Який компактний смартфон обрати в 2022 році?

Останні Новини

Чим далі, тим менше виробники випускають маленьких смартфонів, а люди навпаки хочуть користуватись саме компактними моделями, якими можна управляти однією рукою. Не відомо чому з кожним роком все менше і менше стає на ринку смартфонів менших ніж
6,5 дюйма розміром, адже користувачі навпаки не всі люблять великі телефони. Сьогодні ми поговоримо про те, який ж краще обрати пристрій, якщо ви полюбляєте не великі за розміром моделі. Списоб буде не великий, але вибрати з чого буде точно. Зверніть лише увагу на те, що компактні пристрої коштують або мало і не мають нічого в собі особливого, або навпаки дуже висока ціна і спект функцій.

Розпочнемо сьогоднішній наш список із iPhone 13. Як не дивно, але Apple кожного року випускає моделі різних розмірів, і серед них є ті, які сподобаються любителям компактності. Сьогодні мова піде про iPhone 13. Його дисплей має розмір 6,1 дюйм та вагу всього 174 грами. Це чудові показники. Він легко поміститься в карман, сумочку та в руку власнику. Ним легко та зручно користуватись. З інших параметрів: процесор Apple A15 Bionic має шість ядер, 4 Гб оперативної пам'яті, операційна система IOS 15. Доречі, iPhone 13 Pro має такі ж розміри, але вага вже перевищує 200 грам, а це забагато для компактного телефона.

Цікаво: Відомо, чи справді швидка зарядка вашого смартфона погано впливає на акумулятор

Наступною моделлю стане - Samsung Galaxy S22. Розмір екрану такий самий - 6,1 дюйм, але от вага ще менша, всього 167грама. Взагалі цей виробник не дуже переймається бажаннями користувачів купувати малі смартфони, але цього разу таки вирішив створити компактну модель. Із інших характеристик: восьмиядерний процесора Samsung Exynos 2200, 8 Гб оперативної пам'яті, операційна система Android 12. Звісно, хороша камера, швидка робота та захист від вологи стануть чудовою перевагою при виборі.

Третій в нашому списку - Sony Xperia 5 III. Цей смартфон дійсно по особливому зручний. Розмір його дисплею також 6,1 дюйма, але краще управляється однією рукою за рахунок пропорцій 21:9. Він виглядає тонким на вузьким, саме цю перевагу має виробник, якщо порівнювати його із конкурентами. Окрім цього смартфон чудово працює, також має якісну камеру, захист від вологи та аналоговий аудіороз'єм. Єдиний недолік - не дуже яскравий екран та не дуже якісна система охолодження, але якщо вас це не хвилює, то варто задуматись над покупкою цієї моделі. Також в виробника Sony є інші моделі не великих розмірів, які відносяться до середньої цінової категорії. З ними можна ознайомитись в інтернеті на сайті.

Наступний - Huawei P40. Це не нова модель, але все ще популярна. Він має екран 6,1 дюйма та чудові характеристики. Всі фанати цього виробника будуть в захваті, особливо враховуючи що його розміри зручні для любителів малих пристроїв. Проблема лише в тому, що цю модель не просто знайти в магазинах, так як вийшла вона ще в 2020 році. Зараз популярнішим є Huawei P50. Він новіший та в більшому доступі для всіх.

IPhone 13 Mini. Він ідеально підійде для тих, хто любить ну дуже вже маленькі телефони. Він мініатюрний в порівнянні із іншими із нашого списку. Розмір дисплею всього 5,4 дюйма. Нажаль він не довго протримається на ринку, в цьому році швидше всього вже випуск закінчиться, але зараз все ще є можливість його придбати.

Варто знати: Відомо, чи є спосіб встановити Viber на комп’ютер без смартфона

Останнім на сьогодні стане ASUS Zenfone 8. Він єдиний в нашому списку, який отримав трохи менший екран розміром 5,9 дюйма. Вага також не велика - 169 грам. От тільки по товщині він не малий, бо має батарею великою ємністю і за рахунок цього став трохи товстішим ніж очікувалось. Загалом хороший телефон, який має не гірші характеристики ніж в попередніх моделях, камера можливо не настільки якісна як хотілося б, але тим не менш знімки робить чудові. Великим плюсом буде ціна, вона нижча ніж в iPhone чи Samsung. Можете придивитись на Asus Zenfone коли вирішите купувати новий смартфон.

На сьогодні наш список закінчився, але це не означає, що більше немає компактних смартфонів. Виробники не дуже намагаються вгодини усім користувачам, та все ж кожен зможе підібрати собі модель до душі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Месенджер WhatsApp отримав розширену функцію самознищуючих повідомлень

І знову хороша новина для користувачів месенджера WhatsApp. Незважаючи на всю критику в його сторону, месенджер WhatsApp отримав...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -