Home Новини сучасних технологій Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9...

Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro

0

Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro. Смартфон 8 Гб оперативної пам’яті і MediaTek Dimensity 800U показав свої можливості в бенчмарку.

Згідно з офіційною інформацією, компанія Redmi повинна представити нові смартфони лінійки Redmi Note 9 в Китаї вже на цьому тижні тижні. Тепер же Redmi Note 9 з’явився в популярному тестовому додатку Geekbench.

Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro

У базі даних Geekbench йдеться про те, що Redmi Note 9 з модельним номером M2007J22C оснащений восьмиядерною однокристальної системою MediaTek Dimensity 800U, яку доповнюють 8 ГБ оперативної пам’яті. Протестоване пристрій працює під управлінням управлінням MIUI 12 на базі Android 10.

Смартфон набрав в однопоточном тесті 598 балів, а при використанні всіх ядер результат склав одна тисяча сімсот дев'яносто три бали. Варто додати, що його старший брат, Redmi Note 9 Pro, який побудований на базі Snapdragon 750G, набрав 645 і 1963 бали відповідно, будучи оснащений тим же об'ємом оперативної пам'яті.

Стандартна версія Redmi Note 9, як очікується, отримає 6,53-дюймовий дисплей здатністю 2400 x 1080 пікселів з отвором для фронтальної камери, яке знаходиться в лівому верхньому кутку. Її дозвіл складе 13 Мп. Основна камера буде мати дозвіл 48 Мп. Смартфон отримає акумулятор ємністю 5000 мА • год, який підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт.

Презентація очікується 26 листопада, в той же день смартфони надійдуть у продаж. Лу Вейбінг (Lu Weibong), генеральний директор бренду Redmi і президент Xiaomi China, і учасниці групи Florist Show проведуть ціле ток-шоу, присвячене запуску нових смартфонів. На тому ж заході очікується анонс розумних годинників Redmi Watch, які можуть вийти в світі під назвою Xiaomi Mi Watch Lite.

Читайте також: Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version