Home Новини сучасних технологій Реліз перших годинників Redmi Watch вже близько

Реліз перших годинників Redmi Watch вже близько

0

Реліз перших годинників Redmi Watch вже близько. Вони виходить на цьому тижні. Їх представлять разом з Redmi Note 9 5G.

Компанія Xiaomi підтвердила, що в ході презентації смартфонів лінійки Redmi Note 9 5G відбудеться ще кілька цікавих анонсів. Лу Вейбінг (Lu Weibong), генеральний директор бренду Redmi і президент Xiaomi China, і учасниці групи Florist Show проведуть ціле ток-шоу, на якому розкажуть про новинки компанії.

Реліз перших годинників Redmi Watch вже близько

Джерела підтверджують, що однією з новинок стануть перші розумні годинники Redmi. Раніше Лу Вейбінг вже натякав, що розумні годинники Redmi Watch будуть представлені до кінця цього місяця.
Пристрій було відмічено в базі даних Міністерства промисловості і інформатизації КНР з модельним номером REDMIWT01. Також очікується випуск моделі Xiaomi Mi Watch Lite з модельним номером REDMIWT02. Імовірно, це один і той же пристрій для різних ринків.

Минулого місяця Xiaomi Mi Watch Lite пройшли сертифікацію Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC). Регулятор підтвердив, що Xiaomi Mi Watch Lite мають квадратний кольоровий дисплей діагоналлю 1,4 дюйма. Екран підтримує функцію автоматичного регулювання яскравості.

Xiaomi Mi Watch Lite будуть вологозахищеними (5 АТМ) годинами і будуть підтримувати цілодобовий моніторинг серцевого ритму і безліч спортивних режимів. Розумні годинник також оснащені GPS і Bluetooth 5.1.

Читайте також: Xiaomi анонсували європейську версію смарт-годинника Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version