Реклама

Новий смартфон від Motorola засвітився в списку консолі Google Play

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що новий смартфон від Motorola засвітився в списку консолі Google Play. Мова йде про Moto G9 Plus, який раніше вже з’являвcя на FCC та на сайті одного із операторів. Сьогодні ж він був помічений в Google Play, де було розкрито характеристики, які раніше не повідомлялися.

Новий смартфон від Motorola засвітився в списку консолі Google Play

Зараз відомо, що Moto G9 Plus буде працювати на мобільній платформі Qualcomm SM7150. В списку сказано, що це процесор Snapdragon 730, але існує ймовірність, що це Snapdragon 730G.

Також, список підтверджує, що смартфон отримає 4 ГБ оперативної пам’яті, дисплей 1080p і буде працювати на OC Android 10.

Смартфон отримає 6,81-дюймовий екран, з отвором для фронтальної камери, який розміститься у верхньому лівому куті. На зворотній стороні встановлена 64-мегапіксельна квадро камера. Живитися смартфон буде від акумулятора на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30Вт.

Анонс смартфона повинен відбутися в найближчий час. Будемо очікувати.

Рекомендуємо: З’явились Живі Зображення Motorola Razr 5G.

Джерело: Pricebaba

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як записати екран на Apple iPhone 12

Щоб зберегти те, що відбувається на екрані вашого iPhone, ви можете зробити знімок екрана . Але якщо зйомка послідовності подій важлива, найкращим...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -