Реклама

OnePlus готується випустити навушники Buds Z

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Справжні бездротові навушники OnePlus Buds були випущені на початку цього року, ознаменувавши дебют китайської компанії на ринку гарнітур TWS. Зараз, здається, компанія OnePlus готується випустити навушники Buds Z.

Останній звіт показує, що Z навушники OnePlus можуть бути запущені в найближчий часом. Також очікується, що це буде трохи дешевше порівняно з наявною на даний момент моделлю. Тільки для контексту, OnePlus Buds можна придбати за ціною 80 доларів.

Це має сенс для OnePlus Buds Z бути дешевшим за оригінальний OnePlus, враховуючи, що OnePlus Bullets Wireless Z також коштує дешевше в порівнянні з навушниками Bullets Wireless.

На даний момент інформація про навушники TWS недоступна, включаючи її функції, ціни та доступність. Однак ми очікуємо, що в найближчі тижні з’явиться більше деталей в Інтернеті, коли дата запуску наблизиться.

OnePlus Buds поставляються з 13,4-міліметровим динамічним драйвером та підтримують Dolby Atmos для серій OnePlus 7 та OnePlus 8. Вони також мають підтримку Dirac Audio Tuner для нещодавно запущеного смартфона OnePlus Nord.

Вони мають шумозаглушення середовища, яке спрацьовує під час телефонних дзвінків. Пристрій також має рейтинг IPX4, що робить його водостійким. Підключення навушників до смартфонів OnePlus забезпечує додаткові сенсорні елементи керування, а також режим низької затримки під назвою Fnatic Mode для ігор.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як відкрити Netflix безпосередньо там, де ви зупинилися у фільмі чи серіалі

Додаток Netflix дозволяє користувачеві продовжити перегляд фільму або серіалу там, де він зупинився. Власники смартфонів Android можуть зробити це vfrcbvfkmyj просто. Просто додайте віджет служби в порожнє...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -