Реклама

Розкрито технічні характеристики Moto G9 Plus

Останні Новини

Новий смартфон від Motorola – Moto G9 Plus уже появлявся на FCC, а також відбувся його анонс. Сьогодні, один із європейських операторів Orange Slovakia, розмістив Moto G9 Plus у своєму списку пристроїв. Разом із цим, було розкрито технічні характеристики Motorola Moto G9 Plus.

Розкрито технічні характеристики Moto G9 Plus

Із розміщеної на сайті інформації, ми маємо підтвердження основних характеристик смартфона. Motorola Moto G9 Plus отримає 6,81-дюймовий дисплей FHD + (2400 x 1080 пікселів). У лівому куті екрана розміститься селфі-камера, а задня панель отримає квадрокамеру із основним датчиком на 64 Мп.

Щодо процесора, то його назва досі не розкривається, проте відома оперативна пам’ять — 4 Гб та вбудована — 128 Гб. Акумулятор отримає ємність 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 30 Вт. Працюватиме Moto G9 Plus на операційній системі Android 10. З додаткових функцій, тут будуть присутні Bluetooth 5.0, VoLTE, Wi-Fi та підтримка двох SIM-карт.

Вага пристрою становить 223 грами, а розміри - 169,98 х 78,1 х 9,69 мм. Також визначена ціна на пристрій — 235 євро. Щодо запуску, то він очікується уже цього місяця. Точна дата досі невідома.

Рекомендуємо: Реліз Смартфонів Google Pixel 5 І Pixel 4A 5G Відбудеться У Вересні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як швидко виявити програми-шпигуни на телефоні

З розвитком цифрових технологій з‘являється багато програм, які можуть шпигувати за користувачами цифрових пристроїв. Вони створені для того, щоб...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -