Реклама

Xiaomi збираються повернути в продаж свій легендарний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що Xiaomi збираються продавати нову версію свого легендарного смартфона. Мова йде про нову версію популярного до цих пір смартфона Xiaomi Redmi Note 8. Нова версія отримає оновлену назву, а саме Xiaomi Redmi Note 8 (2021).

Згідно нещодавно отриманої інформації від інсайдера Кацпер Скжіпек, який часто ділиться планами Xiaomi, компанія готує до релізу смартфон із номером моделі M1908C3JGG. Відповідний пристрій нещодавно з’явився на FCC.

Згідно даних, смартфон отримає IPS – екран з частотою оновлення дисплея 120 Гц. Також він отримає процесор MediaTek Helio G85, який буде працювати в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті (також буде доступна 128 Гб версія). Керуватися смартфон буде MIUI 12.5 (Android 11).

На даний момент, це вся інформація, яка доступна про смартфон. Дата релізу та вартість ще не розкривається, але варто очікувати смартфон в другій половині цього року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cмартфон OnePlus 8T не постачається з додатками від Facebook

Раніше цього тижня OnePlus запустив OnePlus 8T як свій останній бюджетний флагманський смартфон. За ціною він схожий до OnePlus...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -