Реклама

Новинка від Xiaomi – сучасний кондиціонер із швидким охолодженням та нагріванням повітря

Останні Новини

Нещодавно компанія Xiaomi представила свою нову продукцію, а саме надсучасний кондиціонер Xiaomi Giant Power Saving Pro 1.5 HP. Він має функцію дуже швидкого охолодження та нагрівання повітря в приміщенні.

Кондиціонер цієї моделі не схожий на усі попередні, він оснащений новими технологіями та функціями. Xiaomi Giant Power Saving Pro 1.5 HP починає охолоджувати або нагрівати приміщення вже через 30-60 секунд після увімкнення. Працює в діапазоні температури на вулиці від -32 градуси до +60. Кондиціонер чудово справляється із своєю фугкцією в приміщенням розміром 20 кв.м. І ще одним дуже важливим плюсом є економія електроенергії. Інші моделі не були настільки енергозберігаючими, тут ця функція передбачена.

Цікаво: Названо суббренди компанії Xiaomi, про які ви могли не знати

Повернемось до теми швидкого охолоджнення та нагрівання. Цей процесо відбувається за допомогою високої ефективності теплообміну разом із вентиляторами, які мають поперечний потік. Загальним обсяг повітря, яке може циркулювати, досягає 680 м.куб/год. Ще однією перевагою є управління голосом та спільна робота із пристроями розумного будинку.

Конлиціонер Xiaomi Giant Power Saving Pro 1.5 HP дійсно відрізняється від інших моделей, він значно покращений та надсучасний. В Китаї на нього стоїть ціна 375 доларів, це досить доступно. Якою буде ціна в інших країнах ще не відомо, але скоро кожен зможе купити цей пристрій собі додому.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cмартфон iPhone 13 отримає рекордний об’єм внутрішньої пам’яті

Відомий інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser), який розкрив чимало подробиць про iPhone 12 і інші новинки Apple ще до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -