Реклама

Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сьогодні Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти. Якщо все пройде гладко, то перша половина січня обіцяє бути дуже насиченою. І хоча виставка CES в звичному очному форматі скасована, вона пройде віртуально. І багато компаній приурочили до неї анонси своїх новинок. Так, 11 січня свої нові CPU представить Intel, 12 січня дебютують мобільні Ryzen 5000, і точно в цей же день Nvidia представить свої нові відеокарти лінійки GeForce RTX.

Що покажуть «зелені» - поки питання, але можна припустити, що мова піде про мобільних GPU Ampere - RTX 3080, RTX 3070 і RTX 3060. Про них вже багато говорилося останнім часом.

Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти

Не виключено також поява новинок з сегмента відеокарт для настільних ПК - RTX 3060 і RTX 3050. Nvidia готує також RTX 3080 Ti, але крайній сумнівно, що вона вийде до розв'язання кризи зі звичайною RTX 3080. А на усунення дефіциту цієї моделі буде потрібно явно не один місяць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, как мобильные операторы обманывают своих абонентов

Стаття доступна українською...Как мы сообщали ранее, мобильные операторы зачастую обманывают своих клиентов. Чаще всего, такие обманы списывают на то,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -