Реклама

Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сьогодні Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти. Якщо все пройде гладко, то перша половина січня обіцяє бути дуже насиченою. І хоча виставка CES в звичному очному форматі скасована, вона пройде віртуально. І багато компаній приурочили до неї анонси своїх новинок. Так, 11 січня свої нові CPU представить Intel, 12 січня дебютують мобільні Ryzen 5000, і точно в цей же день Nvidia представить свої нові відеокарти лінійки GeForce RTX.

Що покажуть «зелені» - поки питання, але можна припустити, що мова піде про мобільних GPU Ampere - RTX 3080, RTX 3070 і RTX 3060. Про них вже багато говорилося останнім часом.

Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти

Не виключено також поява новинок з сегмента відеокарт для настільних ПК - RTX 3060 і RTX 3050. Nvidia готує також RTX 3080 Ti, але крайній сумнівно, що вона вийде до розв'язання кризи зі звичайною RTX 3080. А на усунення дефіциту цієї моделі буде потрібно явно не один місяць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили бюджетну спецверсію популярного смартфона для українців

Як відомо, компанія Xiaomi випускає смартфони досить регулярно і більшість з них стають справжніми хітами в Україні. Більшість останніх...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -