Реклама

Оновлення Windows 11 22H2 заблоковане для деяких конфігурацій комп’ютерів

Останні Новини

Стало відомо, що перше значне оновлення для своєї нової операційної системи – Windows 11 22H2, яке Microsoft випустила на цій неділі може викликати проблеми сумісності з драйверами, що забезпечують роботу технології Intel Smart Sound.

Цікаво: Розповідаємо, як змінити час в ОС Windows 10

На комп’ютерах з процессорами Intel 11-го покоління може з’являтися «синій екран смерті». Також можуть виникати спонтанні перезавантаження при використанні відносно ненових драйверів в Intel SST, включаючи версії 10.29.0. 5152 та 10.30.0.5152.

На комп'ютерах, де використовуються вищезгадані версії драйверів автоматичне оновлення до Windows 11 22H2 буде заблоковано. Користувачам вкрай не рекомендується обходити ці блокування, краще оновити драйвера аудіоконтроллера до версій 10.30.00.5714 та 10.29.00.5714. При наявності більш нових версій потрібно встановити найбільш актуальну. Після цього встановлення Windows 11 22H2 буде розблоковано.

Цікаво: Розповідаємо, як сканувати за допомогою антивіруса Microsoft Defender у Windows 11

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcecnews
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы “секретные” функции компьютерной мыши

Стаття доступна українською...А пользуетесь ли вы всеми возможностями своей компьютерной мыши? Вероятно, нет, так как обычно мы используем основные...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -