Реклама

Операційна система Windows 10X може бути готова вже цього року

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Microsoft вже підтвердила, що компанія працює над новим варіантом операційної системи Windows – Windows 10X, яка є модульною та полегшеною версією Windows 10. Незважаючи на те, що проект розпочався з акценту на подвійних екранах та складаних пристроях , компанія нещодавно оголосила, що запуск відкладений, і він змінює фокус на одноекранні пристрої для початкового випуску. Тепер, згідно з останнім звітом , операційна система Windows 10X може бути готова вже цього року, а точніше до грудня.

Однак є одне велике розчарування для тих, хто з нетерпінням чекає цього. Відповідно до звіту, підтримка програм Win32 не підтримуватиметься. Раніше Microsoft обіцяла, що Windows 10X зможе запускати додатки Win32 з використанням віртуалізації, але не йдеться про те, що не буде підтримуватися технологія VAIL.

Ми просто сподіваємось, що це для першого випуску, і компанія працює над додаванням підтримки програм VAIL та Win32 в операційній системі Windows 10X найближчим часом.

Корпорація Майкрософт мала запустити подвійний екран Surface Neo з операційною системою Windows 10X. Однак цей пристрій відкладено до 2022 року. З урахуванням того, що Microsoft цього грудня пропонує Windows 10X RTM, сторонні пристрої запускатимуться під управлінням цієї нової операційної системи замість власного обладнання Microsoft.

Пристрої, на яких працює ця нова операційна система, повинні бути доступні до весни 2021 року. Схоже, Windows 10X тепер націлена на недорогі пристрої і може конкурувати з подібними Chromebook на ринку.

Читайте також: Microsoft Повернулися До Розробки Windows 10X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 причин, чому варто відмовитися від додатків оптимізаторів на Android смартфонах

Кількість активних користувачів Android-смартфонів просто неймовірна і причиною цього є те, що асортимент смартфонів під управлінням цієї ОС дуже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -