Реклама

Oppo, Vivo, OnePlus та Realme – чиї це бренди та чому стали такими популярними?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі чули хоча б раз в житті такі бренди, як Oppo, Vivo, OnePlus та Realme. Останнім часом їх все більше можна зустріти на полицях магазинів.

Щоправда, мало хто може щось сказати про дані фірми. Вони стали дуже швидко популярними та розповсюджуються по світовому ринку. Отож, належать дані бренди до однієї компанії, яка під своїм іменем не випускає зовсім продукції – це BBK Electronics. Про неї ви могли не чути взагалі, але мова сьогодні піде саме про її дочірні бренди Oppo, Vivo, OnePlus та Realme.

Цікаво: Oppo презентують інноваційні технології та пристрої на конгресі в Барселоні.

Розпочнемо із Oppo. Даний виробник зараз випускає інноваційні смартфони, які користуються великою популярністю. Наприклад, вони випустили телефон, який має поворотну камеру, а ще завдяки їм є швидкісні зарядні пристрої. До речі, надтонкі смартфони теж належать саме їм. Oppo з'явився на ринку в 2001 році з МР3 плеєрами та DVD програвачами і лише потім почали виготовляти продукцію, яку ми бачимо на прилавках магазинів.

Наступний бренд - Vivo. Його пристрої дуже схожі до Oppo, як ззовні так і всередині. Їх навіть можна сплутати. Відмінність лише у ціні. Vivo робить смартфони направлені на молодь, з цікавим дизайном та доступною ціною. Але даний бренд не користується популярністю в Європі, його більше купують в Індії та Китаї. В цих країнах його всі добре знають та вважають доволі якісним.

OnePlus не є окремим брендом, він належить Oppo ну і звісно ж BBK Electronics. Був час, коли OnePlus став популярним, це сталось коли виробник випустив смартфон не гірший усіх флагманів. Успіх був саме в ціні даного телефона. Він коштував в районі 300$, що було значно вигідніше. На даний момент бренд не користується великою популярністю, не вигадує нічого нового, а просто час від часу випускає звичайні моделі.

Цікаво: Названо найкращий Android-смартфон майбутнього.

Ну і останній бренд - Realme. Про нього можна сказати лише одне - він став надзвичайно швидко популярним. Створений лише у 2018 році, а посідає на даний час 6 місце серед провідних виробників. Realme випускає не лише смартфони, а й інші пристрої: ноутбуки, навушники, телевізори, планшети і смарт-годинники. Секрет успіху компанії в співвідношенні ціни та якості, а окрім цього ще й цікавий дизайн.

Також нещодавно було названо секрет успіху китайських виробників смартфонів та інших девайсів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні обвалилися ціни на смартфон Apple iPhone 11

Сьогодні, 17 січня 2021 року, в Україні обвалилися ціни на смартфон Apple iPhone 11. Придбати iPhone 11 64GB можна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -