Реклама

Опубліковано патент смартфона з невидимими датчиками камери

Останні Новини

Компанією TCL було подано патент щодо нової технології розміщення прихованих датчиків камери. 1 вересня, ми очікуємо запуск першого телефону, що отримає сенсорну передню камеру — ZTE Axon 20 5G. Зараз, було опубліковано патент смартфона з невидимими датчиками камери як на передній частині корпуса, так і на задній панелі.

Опубліковано патент смартфона з невидимими датчиками камери

Як видно із зображення, смартфон отримає дещо товсті рамки навколо дисплея. На задній панелі ми не бачимо жодних датчиків, проте її верхня частина виступає більшою за інші частини телефона. Можливо, там і розмістяться датчики невидимої камери. Також, є ймовірність, що на задній панелі будуть використовувати скло, відповідно при використанні камери задня панель ставатиме прозорою. Поки це лише припущення, так як в самому патенті деталі не описуються.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Компанія Samsung Працює Над Трьома Розкладними Смартфонами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Київстар полегшить перехід на популярний тариф для пенсіонерів

Компанія Київстар полегшить перехід на популярний тариф для пенсіонерів на період введення карантинних мір, які будуть проходити з 8...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -