Реклама

Компанія Selpic запускає кишеньковий принтер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно з’явилася інформація, що компанія Selpic запускає кишеньковий принтер, який виглядає сучасно і відповідно компактний. Компанія Selpic — популярний виробник портативних принтерів, який збирається поповнити каталог своїх товарів новинкою Selpic P1.

Компанія Selpic запускає кишеньковий принтер

На даний момент проходить збір коштів (на Indiegogo), який повинен закінчитися через декілька днів.

Зараз відомо, що новинка буде використовувати технологію струменевого друку. Також відомо, що Selpic P1 буде схожим на звичайну ручку і буде легко друкувати не тільки фотографії і тексти, а й QR-коди, штрих-коди. Також виробники повідомляють, що новинка зможе друкувати не тільки на папері, а й на шкірі, пластику та одязі.

Компанія Selpic запускає кишеньковий принтер

Окрім цього, відомі деякі характеристики портативного принтера. Його вага буде складати лише 92 г. Він зможе друкувати на 600 x 600 DPI на 90 аркушах формату А4. Для друку будуть використовуватися чорні, блакитні, жовті, червоні, зелені пурпурові, світло-пурпурові, світло-блакитні чорнила.
Також можна використовувати додаток для Android або iOS, за допомогою якого можна вибирати та друкувати різноманітні графіки.

Цікава ідея, тому надіємося, що цей принтер з’явиться в глобальному продажі.

Рекомендуємо: На Indiegogo збирають кошти для створення навушників Amazfit ZenBuds

Джерело: Indiegogo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Android 11 з’явився неприємний баг

В Android 11 з'явився неприємний баг. Його користувачі не бачать важливі частини екрану. Представники Google заявили, що вони не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -