Home Новини сучасних технологій Опубліковано живе фото смартфона Xiaomi Mi 11 з підекранною камерою

Опубліковано живе фото смартфона Xiaomi Mi 11 з підекранною камерою

0

У Мережі опубліковано живе фото смартфона Xiaomi Mi 11 з підекранною камерою. Поки незрозуміло, чи отримав новий флагман підекранну камеру або використовується висувна як у Redmi K30 Pro, але в будь-якому випадку це дуже хороша новина для всіх поборників концепції чистого екрану. Тут він чистіше нікуди.

Також на фото добре видно, що дисплей загинається на бічні рамки. Нагадаємо, чутки приписували Mi 11 і вигнутий екран, і підекранну камеру.

Опубліковано живе фото смартфона Xiaomi Mi 11 з підекранною камерою

Будемо сподіватися, що так і є. Меню «Про телефоні» підтверджує інші характеристики моделі – і тут в першу чергу відзначаємо дозвіл екрана 2К і наявність SoC Snapdragon 888. Про це теж говорилося раніше. Діагональ екрану склала 6,67 дюйма, ємність акумуляторної батареї – 4500 мА · год. Обсяги оперативної (8 ГБ) і вбудованою (128 ГБ) флеш-пам’яті вказують на те, що перед нами базова версія Mi 11. У неї будуть варіанти і з великими обсягами пам’яті (як мінімум флеш).

Це фото опублікував на тематичному ресурсі Slashleaks інформатор з бездоганною репутацією. 100% - це небувалий для Slashleaks рейтинг вірогідності даних: зображення вище абсолютно точно не підроблене або, як прийнято зараз, фейкове. Тобто перед нами реально працюючий екземпляр Mi 11, і дійсно смартфон буде виглядати так, як на фото. Ну а як він виглядає зі зворотного боку, ми вже добре знаємо.

Нагадаємо, офіційна прем'єра Xiaomi Mi 11 очікується вже дуже скоро - 29 грудня. Xiaomi обіцяє, що новинка не стане дефіцитним товаром, що, звичайно ж, є дуже доброю новиною на тлі всіх подій в галузі в цьому році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version