Реклама

Panasonic розробили робота-кота, який вміє “пукати”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація про надзвичайно цікаву та своєрідну розробку в роботобудівництві. Як повідомляється, Panasonic розробили робота-кота, який вміє “пукати”.

Вчені компанії Panasonic, спільно з професором Університету технологій Тоехасі Мічіо Окада розробили цього чудо – робота і дали йому ім’я Nicobo. Як ми писали вище, особливістю цього кота є те, що він може пукати в деяких ситуаціях, а саме тоді, коли він чимось незадоволений.

Крім цього, повідомляється, що кота Nicobo оснастили камерами, мікрофонами та сенсорними датчиками і все для того, щоб він міг реагувати на рух, на людей і на голос. В Panasonic запевняють, що робот вміє розмовляти, але після покупки зможе вимовляти лише декілька слів. З часом, він може розвинутися до рівня дитини.

Можливо ви б і самі не відмовилися від такої домашньої “тварини”, але на жаль, Nicobo випустили обмеженим тиражем — 320 роботів. На даний момент відомо, що їх всіх вже розкупили. Можливо, в близькому майбутньому, Panasonic випустить ще декілька екземплярів.

Ціна такого робота - кота складає приблизно 10 тис. грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21. Реліз відбудеться в четвер, 14 січня 2021 року, в останній...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -