Реклама

Українцям розказали, чому смартфон може спалахнути

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як часто в інтернеті можна зустріти новини про те, що смартфон (або інший пристрій) спалахнув під час заряджання, або просто в кишені. Зазвичай, в таких випадках, власник такого смартфона може обійтися невеликим переляком або, в гіршому випадку, отримати опіки різного ступеня важкості. Для того, щоб хоч якось уникнути такої ситуації, ITechNews українцям розказали, чому смартфон може спалахнути.

В першу чергу варто відмітити, що в більшості випадків, смартфон може спалахнути через неправильний підбір адаптера живлення. Для того, щоб уникнути такої неприємності, рекомендується використовувати тільки оригінальні зарядні пристрої.

Також можливий варіант, що акумулятор вашого смартфона бракований. Якщо ви помітите здуття батареї смартфона, або дивну поведінку із заряджанням і розряджанням смартфона (тим більше, якщо це новий пристрій) — рекомендуємо максимально швидко відвідати сервісний центр і віддати смартфон на перевірку фахівцям.

Ще одним варіантом може бути неправильно підібраний повербанк, який може відрізнятися за своєю потужністю від потужності акумулятора в смартфоні.

Також рекомендуємо ознайомитися із іншими рекомендаціями стосовно зарядних пристроїв та акумуляторів:

  • Як ми писали вище, завжди використовуйте оригінальні зарядні пристрої для свої смартфонів (планшетів та інших ґаджетів).
  • Якщо зарядний пристрій або акумулятор необхідно замінити, завжди купляйте їх в оригінальних магазинах, які підходять саме під ваші пристрої.
  • Не рекомендується заряджати смартфон при дуже високих та надзвичайно низьких температурах. Ваш акумулятор, зарядний пристрій і смартфон “будуть вам вдячні”.
  • Уникайте пошкоджень акумулятора. Не занурюйте його у воду,не проколюйте і взагалі, оберігайте його від фізичних пошкоджень.
  • Не заряджайте багато пристроїв в одній розетці. Рекомендується максимально розділити пристрої від одної мережі, щоб не перенавантажувати її.
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter

Порада, щоб ваші соціальні мережі виглядали більш професійно, — видаляйте старі дописи, які часто більше не відображають того, хто ви є...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -