Home Новини сучасних технологій Перераховано 6 найкращих Android-додатків для бігу в 2022 році

Перераховано 6 найкращих Android-додатків для бігу в 2022 році

0

Молодь з кожним роком все менше і менше зацікавлена в занятті спортом, по крайній мірі сьогодні поговоримо про біг. Ми починаємо цінувати своє здоров’я вже ближче до зрілого віку, коли починаються проблеми зі здоров’ям. Щоб змусити більше людей займатися хоча би бігом, вигадали спеціальні програми для смартфонів, які допоможуть вам відстежити маршрути для бігу, зможуть допомогти вам досягти певних своїх цілей, та знайдуть для вас хорошого товариша по бігу.

Перша програма, про яку ми з вами поговоримо — це Nike Run Club. Недарма ми почали саме з неї, адже вона йде одна з найкращих фітнес-програм для пробіжки з друзями. Також в Nike Run Club представлений список самих крутих тренувань, це захоплює.

Програма безкоштовно може прокласти для вас маршрут для бігу, чи то в парку, чи на біговій доріжці, не важливо де, все буде представлено дуже якісно. Ще однією перевагою є відстежування часу, швидкості, відстані та кількість спалених калорій.

Цікаво: Названо додатки, які додають функціональності фізичним кнопкам смартфонів.

Не повірите, але це ще не всі функції цього додатку, він може мотивувати вас до нових вершин і не зупинятися на одній цілі. Для цього є встановлений власний спеціальний фітнес-тренер, та програвач для мелодій під які вам хочеться підкорити цей світ.
Здається, що кращої програми в світі не знайти, але є додаток, який може стати гідним конкурентом.

Adidas Running— це просто неймовірна програма, яка відстежує ваші дії в реальному часі та веде журнал ваших занять та досягнень. В цьому додатку присутні всі потрібні функції, наприклад вимірювання швидкості, навіть якщо їдете на велосипеді, шляху та рахуються всі спалені калорії. Програма має зв'язок з іншими подібними додатками, тому ви без проблем можете з'єднатися з будь-яким іншим бігунем, на будь-якій відстані. В Adidas Running встановлені програми, які допоможуть вам насолоджуватися улюбленими треками під час пробіжки.

Цікаво: Названо попередньо встановлені додатки, які можна видаляти з смартфона без побоювань.

Runkeeper, одна з найстаріших програм, і водночас одна із самих популярних. В ній як і в багатьох інших додатках є функції відстежування територій для бігу, швидкості, часу та кількості спалених калорій.

Також, вона надає можливість спілкування з іншими бігунами і не тільки, де можна поділитися своїми досягненнями. Runkeeper може приєднуватися до смарт-годинників чи фітнес-приладів, що значно покращує результат роботи. Програма відстежує і занотовує ваші попередні пробіжки, що дає нам можливість порівнювати свій результат.

Наступна програма називається Strava. Додаток, який може відстежувати результат по бігу ваших друзів, заохочуючи вас до кращих результатів. Він також відстежує час, швидкість та кількість спалених калорій.

Цікаво: Відомо, чому додатки стежать за власниками смартфонів.

Програма має функцію змагань, що робить ваші заняття ще цікавіше. Вона створена більше для молоді, бо поєднує в собі багато сучасних технологій. Завдяки Strava ми можемо ставити свої певні цілі та досягати їх, слідкувавши за кожним кроком.

NHS Couch to 5K програма розроблена у Великобританії, за однією з найвищих технологій, для тих хто тільки хоче почати бігати, або ж просто бажає привести себе в норму. Додаток включає в себе всі ази тренування, встановлює кількість годин для бігу, і бере на себе зобов'язання щодо ваших занять. Окрім цього, програма є повністю безкоштовна, що дає людям з будь-яким гаманцем займатися спортом легко.

І завершить список наших програм Map My Run. Цей додаток більше розроблений для справжніх марафонців, адже він має доступ до мільйона карт, і може встановити маршрут у будь-якому куточку світу. Думаєте це все? Є ще одна деталь, яка вас може здивувати, якщо внести своє взуття до програми, вона повідомить вас коли настане час їх змінити. Ну що, правда дивовижно, і цікаво водночас!? Ця програма має доступ до багатьох інших сучасних додатків, що також спростовує життя справжніх бігунів.

Отже, кожна з програм хоч і виконує схожі функції, але погодьтеся, що вони є по своєму унікальні, адже розроблені для хорошої справи. Нехай у світі буде краще більше подібних програм, які піклуються про нас та наше здоров'я.в

Також нещодавно стало відомо, як знайти додатки, які гальмують Android – смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version