Home Новини сучасних технологій Перераховано додатки, що можуть лише нашкодити Вашому смартфону

Перераховано додатки, що можуть лише нашкодити Вашому смартфону

0

З розвитком сучасних технологій, у переліку пропонованих додатків в Google Play, ми можемо бачити все більше й більше «корисних» програм, які мають «допомогти» працювати електронному пристрою безперебійно.

Проте, якщо раціонально оцінити можливості наших смартфонів, вони нормально справляються самостійно. Але існують програми, які крім того, що нічим не допомагають у функціонуванні, так ще й можуть нашкодити системному забезпеченню, закінчуючи його поломкою.
Тому, в сьогоднішній статті, буде наведено перелік саме таких додатків.

Цікаво: Названо 7 основних переваг iPhone над Android.

1. Антивіруси та клінери для телефону.

І розпочнемо з банального міфу: так як ми постійно користуємось соцмережами, веб-сайтами і так далі, сучасним смартфонам просто необхідно мати встановлену антивірусну програму.

Чесно кажучи, питання, чи потрібно налаштовувати подібні системи на пристрої та які саме, вже муляють очі всім спеціалістам ІТ-сфери. Чому? А все дуже просто, так як на будь-якому сучасному гаджеті, захист від небажаних вірусів вже забезпечено.

Якби не було, але ми б всерівно рекомендували викорситовувати антивірусну програму в смартфоні, оскільки вона забезпечить додатковий ахист вашому смартфону.

Таке ж можна сказати про додаток із сфери очищення телефону (Cleaner): завантажувати його немає ніякого сенсу (деякі з нас можуть запевнити це на власному досвіді).

До речі, через подібні клінер-програми, дуже часто заносяться віруси. Здавалося б, користувач встановлює їх заради позитивних цілей, однак отримує зовсім інший результат.

До цього можуть додатися проблеми з рекламними оголошеннями та нагріванням акумулятора (що потім може привести до поломки телефона).

Цікаво: Названо налаштування Android, які пришвидшать роботу смартфона.

2. Окрема програма для зчитування QR-коду.

У більшої частини сучасних смартфонів дана система вже входить у перелік встановлених функцій. Тоді ж навіщо Вам витрачати вільне місце оперативної пам‘яті для зайвого додатку? Думаю, що ніякого сенсу в цьому немає.

Тим більше, якщо Вам просто потрібно показати QR-код перед охоронцем чи ще комусь із персоналу, то достатньо просто зробити скріншот необхідного штрих-коду.

Цікаво: Названо процесори, які найбільше підходять для Android-телефонів.

3. Встановлені системні додатки на смартфон.

Пригадайте, який вигляд мало меню Вашого телефону відразу після покупки. Купа незрозумілих додатків, використовувати які Ви не бажаєте і не будете ніколи.

Тож чому б їх не прибрати взагалі із оперативної пам‘яті пристрою, цим самим зберегти декілька Гб вільного місця.
Нижче наведемо перелік подібних (непотрібних) програм: Duo, Google music, Netflix, тощо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version