Реклама

Перераховано інструменти Viber, які стануть корисними для роботи

Останні Новини

В зв’язку з останніми подіями в світі, все популярнішою стає дистанційна робота. Люди працюють з дому, але повинні бути на зв’язку, інколи проводити конференції, спілкуватись у групах. Щоб не використовувати багато різних програм для вирішення питань, варто скористатись одним месенджером – Viber. Він має достатньо інструментів, про які ми сьогодні і поговоримо.

Перше, що точно знадобиться - це групові чати та спільноти. За допомогою них усі співробітники можуть між собою комунікувати. В чому різниця між цими двома поняттями? Груповий чат має обмежену кількість учасників - 250 людей. У ньому можуть писати всі, а також поширювати різні документи, фото, відео тощо. В чатах можна обговорювати проблеми, просто спілкуватись чи домовлятися про щось. Спільнота ж може мати необмежену кількість учасників. У ній можуть писати або всі, або ж лише адміністратори. Це залежить від потреб. В спільноті зручно поширювати якісь новини, проводити опитування. Кожній компанії самій вирішувати, яким способом об'єднати усіх працівників для спілкування.

Цікаво: Названо 4 головні поради, які вбережуть вас від шахраїв в месенджері Viber

Наступний інструмент - відеодзвінки. За допомогою цієї функції можна не лише просто говорити, а і проводити цілі конференції. Кількість учасників може бути будь-яка та тривалість дзвінка необмежена. Це зручно, особливо в умовах карантину.


Для тих, хто часто спілкується із людьми з інших країн,Viber зробив вбудований перекладач. Для перекладу повідомлень треба на них натиснути і обрати функцію "перекласти". Співрозмовник буде бачити і оригінальний і перекладений текст. Мову ви обираєте самі, також її можна встановити по замовчуванню в налаштуваннях. Ця функція дуже економить час, адже не потрібно постійно заходити на інші сайти, щоб перевести речення.

Наступне - це секретні чати. Якщо говорити про використання Viber саме в робочих цілях, то зрозуміло, що в чатах може бути багато інформації, яку не можна розголошувати. В цьому випадку є два варіанти. Колеги можуть створити прихований чат, який не буде видно в загальному списку, а відкрити його можна буде лише за допомогою введення пароля.

Варто прочитати: Названо 3 круті функції Telegram, які точно вам сподобаються

Крім цього, в месенджері можна ставити таймер на видалення надісланих повідомлень. Тобто, ви пишете щось співрозмовнику, він це читає, а далі Viber сам видаляє написане повідомлення через вказаний час. Якщо хтось зробить фото екрану, то вам теж прийде сповіщення.


Ну і остання корисна функція Viber - це нагадування. Кожен користувач може занести в нотатки потрібні події чи важливі зустрічі, і після цього включити нагадування, яке прийде на сам телефон в потрібний день.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Загадковий смартфон Honor отримав сертифікацію

Сьогодні, загадковий смартфон Honor отримав сертифікацію TENNA. Також на сайті регулятора були опубліковані зображення цього смартфона. Згідно інформації, яку вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -