Реклама

Перший монітор від Huawei виявився надзвичайно бюджетним

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На цьому тижні компанія Huawei розпочала продаж настільного комп’ютера MateStation B515, призначеного для комерційного. Він поставляється в комплекті з монітором, мишею і клавіатурою. Перший монітор від Huawei виявився надзвичайно бюджетним, якщо купляти його окремо. Його варітсть склала 135 доларів.

Перший монітор від Huawei виявився надзвичайно бюджетним

Монітор має екран діагоналлю 23,8 дюйма роздільною здатністю 1920 x 1080 технологію захисту очей. Кути огляду становлять 178 °, а корисна площа екрану дорівнює 90%. Ширина верхньої і бічних рамок становить 5,7 мм.

Екран характеризується контрастністю 1000: 1 і охоплює 72% колірного простору NTSC. Його можна нахиляти вгору і вниз. Для підключення джерел сигналу передбачені порти HDMI і VGA.

Це перший монітор від Huawei, але точно не останній. Очікується, що китайський виробник представить більше моделей з великими екранами і високою частотою оновлення зображення в наступному році.

Перший монітор від Huawei виявився надзвичайно бюджетним

Тепер Huawei буде конкурувати з Xiaomi на ринку комп'ютерних моніторів. Також скоро на ринку з'являться монітори Honor.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung дозволить змінювати батареї на смартфонах

Всі вже напевно й забули про таку річ, як змінні батареї на смартфонах. Останні декілька років, виробники смартфонів зробили...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -