Реклама

Подкасти від Apple можна вбудувати на сайти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Подкасти від Apple можна вбудувати на сайти. Плеєр Apple Podcasts для вставки на інтернет-сторінки доступний для всіх бажаючих.

Компанія Apple оновила свій сервіс подкастів Apple Podcasts. У ньому з’явився плеєр, який можна вставляти на сайти. Так, приблизно як відео YouTube.

Інструмент доступний для всіх бажаючих за допомогою сайту Apple Podcasts Marketing Tools або на сторінках превью Apple Podcasts Preview.

За допомогою Apple Podcasts Marketing Tools можна знайти будь-який подкаст на платформі Apple і отримати код для вставки на сайт. На сторінці превью для всього подкасту або однієї серії необхідно натиснути на кнопку в розділі «Поділитися».

Вбудований плеєр дозволяє запустити прямо на сайті відтворення або відкрити подкаст в додатку Podcasts на iPhone, iPad або комп'ютері Apple.

Читайте також: Apple підготували «Різдвяний сюрприз».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi розробляє новий смартфон

Сьогодні вранці стало відомо, що Xiaomi розробляє новий смартфон з номером моделі M2011K2C. Відповідний смартфон отримав сертифікацію MIIT...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -