Реклама

Apple підготували «Різдвяний сюрприз»

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple підготували «Різдвяний сюрприз». Цей продукт ідеально підходить для використання в зимовий час.

Як повідомляє авторитетне видання Macrumors, посилаючись на перевіреного інформатора, компанія Apple на закінчила з анонсами в цьому році. Уже в наступному місяці компанія планує представити «Різдвяний сюрприз».

Apple підготували «Різдвяний сюрприз»

Про що саме йдеться, невідомо, але джерело додає, що цей продукт ідеально підходить для використання в зимовий час.

Компанія Apple цієї осені провела вже три великих заходи, представивши безліч нових пристроїв, включаючи смартфони, розумні годинник, ноутбуки, власну однокристальних систем Apple M1 і багато іншого.

Єдиним пристроями, про які давно говорять, але які ще не випущені, є навушники AirPods Studio і мітки AirTags. Код, виявлений в недавній бета-версії iOS 14.3, вказує на те, що Apple розробляє основу для додавання підтримки сторонніх трекерів предметів в додаток Find My, а також додаткової підтримки AirTags. У бета-версії також є значок, який може натякати на дизайн AirPods Studio. Також очікується нова приставка Apple TV.

Втім джерела вважають, що вищезгадані пристрої будуть випущені на початку наступного року, а в грудні вийде якийсь інший аксесуар.

Читайте також: Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google розпочав вдосконалення своєї пошукової системи

Минулого місяця Google розпочав вдосконалення своєї пошукової системи та оголосив про ряд оновлень для вдосконалення базової технології, яка забезпечує пошук. Можливості розуміння мови, представлені...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -