Home Новини сучасних технологій Представлено черговий патент від компанії Xiaomi

Представлено черговий патент від компанії Xiaomi

0

Останній місяць був насиченим на патенти і ми вже бачили як мінімум чотири запланованих смартфони від Xiaomi. Один з них повинен отримати обертову селфі-камеру, інший має отримати висувну селфі-камеру, третій буде розсуватися як Huawei Mate XS і останній буде розкладним смартфоном, як Galaxy Z Flip. Дійсно багато новинок нас очікує. Сьогодні ж було представлено черговий патент від компанії Xiaomi і знову новий смартфон.

Представлено черговий патент від компанії Xiaomi

Цей смартфон, як і попередні, повинен отримати унікальний модуль камери, за допомогою якого, датчики фронтальної камери не буде видно. Вона буде з’являтися тільки тоді, коли ви буде її використовувати. Відповідно, вся лицьова сторона смартфона зайнята дисплеєм.

Із наданих зображень видно, що камера також обертається на 360 градусів і може висуватися збоку телефону. Можливо, що цей патент (як і попередні) відносяться до одного смартфона.
Поки невідомо, чи Xiaomi запустить у виробництво такий варіант смартфона чи ні. Нам залишається тільки очікувати на офіційну інформацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version