Реклама

Представлено розумний годинник Honor Watch ES

Останні Новини

Сьогодні було представлено розумний годинник Honor Watch ES. Це перший розумний годинник бренду із прямокутним екраном. Сам екран AMOLED, що отримав розмір 1,64 дюйма з роздільною здатністю 456 х 260 пікселів.

Отримав Honor Watch ES велику різноманітність тренувань та інших активностей, загалом їх тут аж 95 видів. Деякі з них автоматично визначатимуть початок ваших тренувань. Тут уже буде залежати від налаштувань. Для оформлення циферблата, годинник може запропонувати вам близько 200 облич. Також, Watch ES можна не знімати під час плавання, так як він отримав високий рівень захисту від води.

Щодо визначення стану здоров’я, то розумний годинник Honor Watch ES отримав датчик серцевого ритму, визначення рівня кисню в крові, стресу, менструації у жінок, моніторинг сну, тощо. Час роботи годинника виробник обіцяє на рівні 10 днів.

Представлено розумний годинник Honor Watch ES

Ціна на Honor Watch ES становитиме близько 100 євро та у продажі годинник очікується з 7 вересня. Кольорова гама буде така — чорна, рожева та біла.

Рекомендуємо: Lenovo Представили Бюджетний Розумний Годинник З Google Assistant.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi готуються до запуску 4K телевізора

Ми вже знаємо, що Xiaomi різностороння компанія, яка береться за випуск різноманітних товарів. Раніше ми повідомляли, що вони інвестують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -