Реклама

Представлений перший автомобільний екран Huawei з HarmonyOS

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Представлений перший автомобільний екран Huawei з HarmonyOS. Уже зараз Huawei HiCar підтримують більше 150 моделей автомобілів від 20 відомих виробників

Представлений перший автомобільний екран Huawei з HarmonyOS

Кевін Хо (Kevin Ho), президент підрозділу мобільних телефонів Huawei Consumer Business Group, анонсував новий розумних екран Huawei для автомобілів, який працює під управлінням операційної системою HarmonyOS з технологією Huawei HiCar.

Кевін сказав, що понад 5 мільйонів нових автомобілів будуть підтримувати Huawei HiCar в 2021 році, при цьому новий розумний екран підтримує повну синхронізацію даних з мобільним пристроєм.

Уже зараз Huawei HiCar підтримують більше 150 моделей автомобілів від 20 відомих виробників. Згідно із заявою Huawei, новий розумний екран можна оновлювати і додавати в нього нові функції в майбутніх оновленнях. Це пристрій дозволить вам підключити смартфон і за допомогою розумного екрану здійснювати дзвінки, шукати інформацію, користуватися додатками навігації, слухати музику і так далі.

Представлений перший автомобільний екран Huawei з HarmonyOS

Компанія не розкрила подробиці про технічні характеристики, але нарешті опублікувала зображення пристрою, який показує, що екран встановлений на спеціальній підставці. Попередні тизери також підтвердили наявність висувної камери.

Виробник підтвердив, що всі подробиці будуть представлені 5 листопада.

Читайте також: Запускається Перший У Світі Автомобіль Із HarmonyOS.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi припинить оновлювати свій найуспішніший смартфон

Компанія Xiaomi припинить оновлювати свій найуспішніший смартфон, який, в свій час, приніс Xiaomi нереальну популярність. Мова йде про смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -