Реклама

Запускається перший у світі автомобіль із HarmonyOS

Останні Новини

Компанія Huawei взяла участь у розробці нової системи для автомобілів китайського виробника BYD. Дана система має назву HiCar. Заснована система на власній операційній системі – HarmonyOS. Результат співпраці був оголошений ще 12 липня. Отож, запускається перший у світі автомобіль із HarmonyOS та знову підтверджується напрямок розвитку Huawei в даній сфері.

В результаті такої співпраці запропоновано вперше використання 5G у транспортних засобах. Щодо системи HiCar, то окрім даного автомобіля, вона буде доступна ще у більше ніж 120 автомобілях від 30 інших виробників, таких як BYD, GAC, Audi та BAIC. І так, дана система дасть вам можливість керувати автомобілем через смартфон. А також ви зможете перевіряти стан вашого транспортного засобу в режимі реального часу. Будемо слідкувати за іншими деталями даної технології.

Рекомендуємо: Xiaomi Готується До Випуску Автомобіля.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин, чому користувачі iPhone переходять на Android

Напевно найпопулярніша битва та найбільше суперечок з'являється саме від пошуку істини в тому, яка операційна система краща: iOS чи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -