Реклама

Xiaomi запустила смарт-годинник Haylou LS04 Solar

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора, компанія Xiaomi запустила смарт-годинник Haylou LS04 Solar. Запуск відбувся через їхню платформу Youpin. Цей смарт-годинник, який пропонує надзвичайний термін автономної роботи (30 днів) та цілодобовим моніторингом серцевого ритму.

В попередній версії, Haylou LS01, автономність на рівні 14 днів.

Xiaomi запустила смарт-годинник Haylou LS04 Solar

Haylou LS04 Solar виглядає цілком мінімалістично з круглим циферблатом та з металевим корпусом. Годинник має 1,28 дюймовий екран (TFT) з роздільною здатністю 240х240.
Моніторинг серцевого ритму працює 24 год на добу, що забезпечить вам повний контроль на серцебиття. Якщо ваш ритм підвищується, то смарт-годинник може надати вам необхідні рекомендації, щоб його зменшити. Якщо під час тренування у вас збільшиться ритм, то Haylou LS04 Solar підбере для вас оптимальне тренування, щоб не перенавантажувати себе.

Також присутні 12 спортивних режимів (в попередньої версії було 9) та захист від вологи та пилу (IP68). Не рекомендуємо приймати душ або ж займатися плаванням, оскільки Haylou LS04 Solar захищений тільки від дощу.

Смарт-годинник відноситься до бюджетних, оскільки ціна на нього не перевищує 25 доларів (700 грн).

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку в Facebook.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Telegram дозволять коментувати публікації

Надійшла інформація, що в Telegram дозволять коментувати публікації в каналах. Команда популярного месенджера Telegram готує чергову корисну функцію до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -