Реклама

OPPO та Vivo випустять три планшети разом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що OPPO та Vivo випустять три планшети разом вже цього року. Ринок планшетів піднявся минулого року після наслідків пандемії, яка змусила учнів залишатися вдома та відвідувати школу онлайн. Таким чином, багатьом домогосподарствам довелося придбати принаймні один планшет для своїх дітей. Ринок все ще зростає, і більше гравців випустять свої перші моделі, щоб також отримати частку.

За даними Digital Chat Station, Vivo розробляє два планшети, тоді як OPPO, його товариш, що належить компанії BBK, має один. Очікується, що обидва виробники випустять власну версію своїх операційних систем, розроблених для планшетів. Отже, ми повинні побачити, як на планшетах Vivo працює OriginOS для планшетів, а на планшеті OPPO - ColorOS для планшетів.

Очікується, що Realme також випустить власний планшет цього року, оскільки Realme Pad та OnePlus подадуть заявку на торгову марку для “OnePlus Pad” . Обидві компанії ближчі по відношенню до OPPO, тому зрозуміло, чому OPPO цього року випускає лише один планшет. Власний планшет OnePus також буде запускати ColorOS у Китаї, тому його можна сміливо називати другим планшетом OPPO.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як екстрено зберегти рівень заряду на Android-смартфоні

Практично всі власники смартфонів знають про найпоширенішу проблему смартфонів - акумулятор. Формально, проблемою є не акумулятор, а те, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -