Реклама

Xiaomi готується до випуску автомобіля

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Xiaomi сильно активізувалися. Спочатку вони офіційно оголосили MIUI 12, а тепер з’явилася інформація, що Xiaomi готується до випуску автомобіля. На офіційній сторінці Xiaomi з’явився тизер, де зображене авто з підписом “Зробити автомобіль? Ми серйозно!”.

Xiaomi готується до випуску автомобіля

Так, тизер можна сприймати як жарт, але враховуючи що пост був опублікований на офіційній сторінці, шанси на реліз авто під їхнім брендом надзвичайно високий.
Якщо взяти до уваги той факт, що Xiaomi нещодавно інвестувала солідну суму в китайську компанію Xiaopeng Motors, яка займається виробництвом авто, то ця інформація виглядає навіть дуже серйозною.
На даний момент, тизер із зображенням авто (яке по силуету схоже на позашляховик) вже видалений, але користувачі все ж вспіли зберегти його. Зараз залишається тільки очікувати на офіційну інформацію зі сторони Xiaomi і будемо надіятися, що це авто дійсно з’явиться в продажі.

Рекомендуємо: Представлено черговий патент від компанії Xiaomi.

Джерело: IThome

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Експерт розказав, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

Вибір найкращого дешевого телефону може бути складним, адже насправді все полягає в тому, щоб з’ясувати, з якими компромісами ви...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -