Реклама

Realme розробляє черговий антикризовий смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Realme останнім часом надзвичайно активна і майже кожного тижня радує своїх шанувальників інформацією про нову продукцію. Сьогодні, для прикладу, стало відомо, що Realme розробляє черговий антикризовий смартфон.

Відповідний смартфон з модельним номером RMX3161 з’явився в базі TENNA. Раніше цей пристрій вже отримав сертифікацію від Європейського економічного співтовариства (EEC).

Realme розробляє черговий антикризовий смартфон

Згідно отриманих даних від TENNA, стало відомо, що смартфон отримає 6,5 – дюймовий дисплей, підтримку 5G, об’ємний акумулятор на 4880 мАг та буде керуватися OC Android 11.

Також стало відомо, що фронтальна камера смартфона буде розміщена у верхньому куті дисплея (зліва). Сканер відбитків пальців розміститься традиційно для недорогих смартфонів — на кнопці блокування.

Очікується, що в найближчий час компанія Realme представить повні технічні характеристики та озвучить дату релізу новинки. Перша презентація смартфона запланована в Індії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Стало відомо, чи зміниться дизайн в нових AirPods Pro 2

Усі користувачі очікують від AirPods Pro 2 нового дизайну, але згідно останнім даним та здогадкам, а також приблизним фото,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -