Реклама

Відбувся глобальний реліз телеприставки Xiaomi Mi Box 4S Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні відбувся глобальний реліз телеприставка Xiaomi Mi Box 4S Pro. Телеприставка підтримує 8K.

Декількома днями раніше телеприставку почали продавати в Китаї. Слідом за запуском в Китаї, нова телеприставка Xiaomi Mi Box 4S Pro стала доступною для міжнародного ринку.

Відбувся глобальний реліз телеприставки Xiaomi Mi Box 4S Pro

Модель можна замовити за ціною 78,99 долара. Це помітно дорожче, ніж в Китаї, де приставка коштує 60 доларів, але така доля практично всіх китайських товарів. Поставки розпочнуться 22 листопада.

У будь-якому випадку, навіть на 19 доларів дорожче Xiaomi Mi Box 4S Pro здатна транслювати відео в дозволі 8K. Телеприставка має роз’єм HDMI 2.1, чотирьохядерну платформу Amlogic з частотою 1,9 ГГц і GPU ARM Mali-G31, 2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Підтримуються Bluetooth 4.1, двохдіапазонний Wi-Fi (802.11 ac), Dolby Audio і DTS-HD, є роз’єм USB для відтворення контенту з зовнішніх накопичувачів.

Xiaomi Mi Box 4S Pro працює під управлінням операційної системи MIUI For TV і поставляється з пультом дистанційного керування, який дозволяє розпізнавати голосові команди. Пульт можна використовувати для управління іншими пристроями розумного будинку.

Читайте також: Мобільні Проксі – Що Це Та Як Вони Працюють.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor анонсувала новий ноутбук MagicBook Pro+ 2021

Всього через пару місяців після здобуття незалежності Honor анонсувала новий ноутбук MagicBook Pro +2021. На відміну від попереднього HonorBook,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -