Home Новини сучасних технологій Redmi опублікували унікальне запрошення на презентацію Redmi Note 9

Redmi опублікували унікальне запрошення на презентацію Redmi Note 9

0

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Lu Вейбінг (Lu Weibing) виділяється на фоні інших компаній-лідерів у часі, що, в першу чергу, активно об’являється з користувачами соціальних мереж Weibo, відповідаючи на їх питання та публікацію різних тизерів. одночасно з цим, Redmi опублікували унікальне запрошення на презентацію Redmi Note 9.

Лу Вейбінг (Lu Weibong), генеральний директор бренду Redmi та президент Xiaomi China, та учасники груп Florist Show  проведуть ціле ток-шоу , присвячене запуску нових смартфонів.

Стандартна версія Redmi Note 9, як очікується, отримає 6,53-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів із отвором для фронтальної камери, що знаходиться у верхньому куті. Її розширення складе 13 Мп. Основна камера буде мати роздільну здатність 48 Мп. Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Dimensity 800U, він отримає акумулятор емкостью 5000 мА • ч, який підтримує конструкцію зарядного пристрою потужністю 22,5 Вт.

Redmi Note 9 Pro буде оснащений 6,67-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів з отвором в центрі екрану. Він підтримує частоту оновлення зображень від 30 до 120 Гц і частоту дискретизації сенсорного екрану 240 Гц. Смартфон буде побудований на базі Snapdragon 750G, він отримає акумулятор емкості 4820 мА • ч і 33-ваттную зарядку. Основною камерою буде 108-мегапіксельна, хоча, якщо вірити інсайдеру, вона буде не дуже гарною. Фронтальна камера буде мати роздільну здатність 16 Мп.

Читайте також: Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version