Home Новини сучасних технологій У смартфонах Xiaomi Mi 11 Pro будуть реалізовані покращені дисплеї

У смартфонах Xiaomi Mi 11 Pro будуть реалізовані покращені дисплеї

0
У смартфонах Xiaomi Mi 11 Pro будуть реалізовані покращені дисплеї

Нові строки коду, виявлені останні бета-версії MIUI 12, виявляють, що у смартфонах Xiaomi Mi 11 Pro будуть реалізовані покращені дисплеї.

Раніше старший член форуму Розробники XDA під ніком kacskrz виявив згадки кількох нових функцій відображення в бета-версії MIUI 12. До нього відносяться MEMC, перетворення SDR в HDR та масштабне масштабування за допомогою художнього інтелекту.

Тепер те ж джерело отримало нові здогадки в додатках «Налаштування» останньої версії MIUI 12 на базі Android 11, які вказують на підтримку QHD + (3200 х 1440 пікселів).

Там ми говоримо, що відображення при підтримку QHD + споживає більше енергії. У налаштуваннях буде і перемикач, який автоматично переводить дисплей з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів для економії енергії.

Якщо ні одне з існуючих пристроїв Xiaomi не підтримує роздільну здатність 3200 х 1440 пікселів, цей параметр, швидше за все, з’явиться в Xiaomi Mi 11 Pro.

Також очікується, що екран Xiaomi Mi 11 Pro буде підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц.

Читайте також: Xiaomi запатентували складаний смартфон з висувною камерою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version