Реклама

Фітнес-трекер Redmi Smart Band з’являється в новій країні

Останні Новини

Сьогодні, ми отримали інформацію про те, що фітнес-трекер Redmi Smart Band з’являється в новій країні. І це — Індія. До цього часу, реліз фітнес-трекера уже відбувся в Китаї та на деяких міжнародних ринках. Запуск в Індії запланований на 8 вересня.

Нагадаємо, що фітнес-трекер Redmi Smart Band отримав 1,08-дюймовий кольоровий (16-розрядний) TFT-рідкокристалічний екран. Роздільна здатність екрану становить 128 х 200 пікселів, а яскравість досягає 200 ніт. Акумулятор отримає ємність 130 мАг, що повинно забезпечити до 14 днів автономної роботи.

Щодо функцій, то Smart Band отримав такі ж можливості, як Mi Band 4. До прикладу, датчик серцевого ритму, моніторинг активності та тренувань, 3-осьовий акселерометр та рівень захисту від води 5ATM. Працює фітнес-трекер із додатком Mi Fit та отримав функцію прямої зарядки USB.

Говорячи про ціну, то очікується, що на індійському ринку вона становитиме близько 20 дол.

Джерело: mi

Рекомендуємо: Redmi Представили Розумну Колонку З Сенсорним Екраном Speaker Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые распространенные ошибки, которые допускают украинцы при пользовании банковской картой

Cтаття доступна українською....Банковскими картами пользуются практически все, поскольку это очень удобно и намного безопаснее, чем держать деньги наличными. Кроме...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -