Home Новини сучасних технологій Розкрито більше інформації про новинку Amazfit Bip U Pro

Розкрито більше інформації про новинку Amazfit Bip U Pro

0

Раніше ми повідомляли, що Amazfit запланували випуск смарт-годинника Bip U Pro з додатковими функціями. Сьогодні ж було розкрито більше інформації про новинку Amazfit Bip U Pro на веб-сайті Bluetooth SIG.

Amazfit Bip U Pro був внесений до бази даних Bluetooth SIG 30 жовтня, а сертифікат показує, що годинник має номер моделі A2008, а в стандартній версії – номер моделі A2017.

Розкрито більше інформації про новинку Amazfit Bip U Pro

В описі сказано, що різниця між двома моделями полягає в тому, що Bip U Pro (A2008) має інший датчик, а також GNSS (Глобальна навігаційна супутникова система), яка називається GPS.

Як ми виявили у власних висновках, Bip U Pro також матиме геомагнітний датчик, що означає, що він матиме компас. Фітнес-трекер також матиме мікрофон, який натякає на наявність розумного помічника, такого як Amazon Alexa. Інші його характеристики, такі як дисплей, час автономної роботи та функції здоров'я, повинні бути такими ж, як у стандартної версії.

Huami ще не оголошує дату запуску годинника, але ми очікуємо, що він надійде цього місяця.

Читайте також: Компанія Huami готується до глобальної презентації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version