Реклама

Розкрито деталі щодо камери та батареї смартфона Galaxy A14

Останні Новини

Компанія Samsung готується до запуску смартфонів із серії Galaxy A, де і очікується запуск смартфонів Samsung Galaxy A14. Зараз нам розкрито деталі щодо камери та батареї смартфона Galaxy A14 ще до запуску.

І так, згідно отриманої інформації, смартфон Galaxy A14 отримає основну камеру із датчиком на 50 Мп. Загалом очікується потрійна основна камера, хоча у попередніх моделях серії їх було чотири. Фронтальна камера очікується з 13-мегапіксельним датчиком.

Щодо акумулятора, то він буде ємністю 5000 мАг, тобто ніяких змін порівняно із моделями Galaxy A13. Працюватиме Galaxy A14 на процесорі MediaTek Helio G80 SoC із графічним процесором Mali G52. Пам’ять тут буде об’ємом 4 Гб або 6 Гб оперативної. Операційна система - Android 13 One UI 5 із коробки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Huawei Mate 40 Pro отримає технологію “рідких” лінз

Як відомо, Huawei готується до релізу смартфона Mate 40, відповідно, чуток та нових витоків про нього з’являється ще більше....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -