Реклама

Запуск серії смартфонів Huawei Mate40 наближається

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оскільки очікуваний запуск серії смартфонів Huawei Mate40 наближається, телефон повністю виставляється. Нещодавно ми отримали чергову інформацію про майбутній флагман. Mate40 Pro з’явився на сайті сертифікації Bluetooth SIG.

Сертифікація показала, що професійна модель серії Huawei Mate40 має останню версію Bluetooth: 5.2. Сертифікат має номер моделі “NOH-AN00”, який також був помічений на сертифікації TENAA. Заявником цієї сертифікації є “Huawei Technologies Company Limited”. Більше того, його внесли до списку сьогодні (26 вересня).

Телефон буде мати дисплей з частотою оновлення 90 Гц. Дисплей буде виготовляти LGD або BOE (відповідно до звітів). Також очікується, що на телефоні з’явиться новий 50-мегапіксельний рідкий об’єктив Dali 9P. Більше того, 3D-розпізнавання обличчя також, ймовірно, буде представлено на телефоні.

Телефон буде оснащений найновішим чіпсетом Kirin 9000 (5-нм чіпсет), доступним в обмеженій кількості. Тому серія Mate40 також буде доступна в обмеженій кількості.

Раніше телефон також був помічений на сертифікації NBTC. Також повідомляється, що всі моделі майбутньої серії Huawei Mate40 матимуть режим очікування Dual-SIM 5G.

Згідно з останніми звітами, очікується, що серія Mate40 (від Huawei) вийде наприкінці жовтня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Користувачі скаржаться на Fitbit Charge 4

Уже певний час почали з’являтись скарги користувачів на фітнес-трекер Fitbit. А саме, користувачі скаржаться на Fitbit Charge 4. Проблема...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -