Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як налаштувати екран блокування Android за допомогою екрана блокування PIP

Розповідаємо, як налаштувати екран блокування Android за допомогою екрана блокування PIP

0

PIP Lock Screen — це програма для Android – смартфонів , яка перетворює екран блокування смартфона на фотографії користувача. Програма, доступна для безкоштовного завантаження, адаптує зображення, об’єкти та сценарії в монтажі за допомогою інтерфейсу, який дуже нагадує інтерфейс iPhone ( iOS ).

Цікаво: Перераховано налаштування ОС Android, які розряджають смартфон.

Крім того, програма надає корисну інформацію, таку як прогноз погоди, і ярлики важливих програм і функцій смартфону. Перегляньте в цьому посібнику крок за кроком, як використовувати екран блокування PIP для налаштування смартфону.

Крок 1. Після завантаження PIP Lock Screen відкрийте програму та знайдіть на головному екрані тему, яка вам найбільше подобається.

Спостереження. Теми з синьою стрілкою потрібно завантажити. Якщо ви не підключені до мережі Wi-Fi, виберіть вкладку «Локальні», щоб переглянути ті, які вже є на вашому мобільному телефоні.

Крок 2. Натисніть, щоб переглянути тему та екран PIN-коду. Якщо все добре, виберіть «Завантажити».

Крок 3. Зачекайте, поки програма завантажить тему, і натисніть «Зробити».

Крок 4. Програма відкриє галерею вашого телефону, щоб ви могли вибрати фотографію, яка буде використана в монтажі. Після цього натисніть «Далі».

Крок 5. На екрані блокування PIP відобразиться попередній перегляд вибраної теми, а також відобразиться можливість перевірити інші завантажені пакети. Якщо все гаразд, торкніться «Встановити блокування екрана» (sic).

Після цього ваш екран блокування буде активним. Далі ми покажемо вам кілька способів персоналізувати простір, щоб забезпечити найкращий досвід.

Цікаво: Названо 3 швидких способи пошуку назви пісні на смартфоні.

Як поставити пароль і налаштувати екран блокування

Екран блокування PIP пропонує деякі додаткові функції, які можуть покращити роботу користувача. Перегляньте нижче основні моменти та те, як їх активувати.

Вимкнути блокування системи:  якщо у вас уже активовано блокування екрана Android, вам потрібно вимкнути його, щоб вам не довелося двічі розблоковувати телефон. Для цього відкрийте екран блокування PIP, перейдіть до налаштувань у меню та натисніть «Зняти блокування системи». Коли це буде зроблено, просто виберіть «Немає» на наступному екрані.

Пароль:  щоб зберегти свій смартфон захищеним, натисніть на меню та виберіть опцію «Пароль». На наступному екрані виберіть, чи застосовувати цифровий PIN-код (цифрова тема) чи розблокування за допомогою обличчя / відбитків пальця. При бажанні можна навіть замінити цифри пароля на селфі, використовуючи до десяти фотографій із галереї.

Сповіщення на екрані блокування:  торкніться меню та виберіть сповіщення. Щоб активувати, увімкніть перемикач поруч із «Попередній перегляд сповіщень» і надайте необхідні авторизації. Повернувшись до програми, серед інших можливостей можна визначити вміст, який відображатиметься, якщо екран буде активовано з кожним новим сповіщенням.

Погода:  проведіть пальцем справа наліво на екрані блокування, PIP Lock Screen відображає прогноз погоди для вашого міста. Якщо ваше місцезнаходження неправильне, перейдіть до опції погоди з меню, а потім торкніться шестерні. Як тільки це буде зроблено, можна змінити розташування, а також використовувати одиниці вимірювання.

Цікаво: Розповідаємо, як використовувати «Режим блокування» на Android.

Ярлики програм:  коли ви проводите пальцем знизу вгору, на екрані блокування PIP відображається набір ярликів програм і підключення пристрою. Щоб відредагувати їх, перейдіть до налаштувань екрана блокування PIP і виберіть «Редагувати програми швидкого запуску». Потім виберіть до п’яти програм, які ви хочете додати в простір.

Тепер ви знаєте, як налаштувати екран блокування Android за допомогою PIP Lock Screen.

Цікаво: Розповідаємо, як увімкнути Wi-Fi Calling на мобільному.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version