Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як розмити зображення в Google Street View

Розповідаємо, як розмити зображення в Google Street View

0

Якщо Google Street View отримує небажану інформацію, наприклад, фасад вашого будинку або навіть номерний знак автомобіля, знайте, що існує простий спосіб вирішити проблему. 

Цікаво: Як розмити або використовувати віртуальний фон у Google Meet.

Просто відправте запит на платформу, яка може розмити зображення за допомогою фільтра або навіть, залежно від випадку, видалити вміст, що порушує політику конфіденційності сервісу .

Крім перерахованих вище ситуацій, ви також можете зробити запит, якщо знайдете розбірливу фотографію свого обличчя. Перевірте, як працює цей процес, у посібнику нижче.

Як попросити розмити фотографію в Google Street View

1. Відкрийте сторінку Карт Google і знайдіть орієнтир поблизу місця, де ви знайшли невідповідне зображення. Якщо ідея полягає в тому, щоб, наприклад, розмити фасад вашого будинку, просто знайдіть свою адресу. 

2. Потім виберіть піктограму Перегляду вулиць (жовта лялька в нижньому лівому куті) і покладіть її біля потрібного місця на карті.

3. Потім натисніть на три вертикальні точки у верхньому лівому куті, а потім виберіть опцію "Повідомити про проблему".

4. На наступному екрані ви можете вибрати область, яку потрібно розмити, у полі «Попередній перегляд зображення». Для цього натисніть і перетягніть фотографію, поки червоний квадрат не заповниться фасадом вашого будинку, людиною, автомобілем або іншим об’єктом, який ви хочете приховати.

5. Потім у розділі «Запит на розмиття» поставте прапорець для найбільш підходящого параметра: «Обличчя», «Мій дім», «Мій автомобіль» або «Інший об’єкт». 

6. Заповніть текстове поле нижче коротким описом причини вашого запиту та перевірте, що не так із зображенням у полі «Звіт про якість зображення».

7. В кінці введіть адресу електронної пошти, поставте прапорець і завершите процес, натиснувши «Надіслати».

Цікаво: Як увімкнути «Ok Google» на будь-якому пристрої Android.

Варто зазначити, що вищезгаданий процес також працює як у програмі Street View, так і в Google Maps для Android та iOS .

Готово! Google каже, що розглядає запити «якнайшвидше» на своїй сторінці підтримки. Компанія каже, що може зв’язатися з вами за допомогою електронної пошти, наданої «для отримання додаткової інформації» або для оновлення статусу вашого замовлення.

Цікаво: Як користуватися Google Lens? 5 порад, як насолоджуватися камерою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version