Реклама

Розповідаємо, що таке ApeCoin

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

ApeCoin нещодавно привернув увагу громадськості, як і багато інших мемекойн . Однак, на відміну від Dogecoin або Shiba Inu, ApeCoin насправді може надати деяку реальну корисність і залишатися тут надовго.

Яхт-клуб Bored Monkey's Yacht Club

ApeCoin (APE) — це  токен на основі Ethereum , пов’язаний з бордовими Ape Yacht Club NFT . Яхт-клуб Bored Ape NFT є одним із найуспішніших проектів NFT на сьогоднішній день. Набридливих мавп продали за неймовірні ціни. Його популярність серед знаменитостей і високопоставлених колекціонерів NFT підсилила його астрономічний підйом.

Якщо ви хочете купити Bored Ape у серпні 2022 року, вам знадобиться приблизно 300 000 доларів за найдешевший. Найдорожчу мавпу Bored Ape продали за понад 2 мільйони доларів.

Цікаво: Розповідаємо, що таке апаратний крипто-гаманець.

web3 це Метасвіт

Оскільки Bored Apes набули популярності, компанія, яка стоїть за ними, YugaLabs , скористалася моментом, щоб випустити нові програми web3 . Він уже запустив свій власний метавсесвіт, який отримав назву Otherside. YugaLabs планує зробити крок далі і створити ціле співтовариство на основі технологій web3 і blockchain.

Щоб розпочати свої амбітні цілі, YugaLabs запустила нещодавно створений ApeCoin для власників Bored Apes. За кожного власника Bored Ape власники отримували 10 094 ApeCoins. Виходячи з ціни на момент вихідного випуску, вона становила близько 70 000 доларів. YugaLabs використовувала блокчейн, щоб знайти всі адреси гаманців покупців Bored Ape і внести ApeCoin. Власники буквально прокинулися 17 березня з десятками тисяч доларів у гаманці.

ApeCoin буде валютою за замовчуванням для всього, що стосується спільноти Bored Ape. Наприкінці квітня 2022 року YugaLabs запустила «земельний» аукціон на Otherside. Було викарбувано 55 000 титулів на землю як NFT. Один документ представляв землю по той бік. Лоти можна було придбати лише за ApeCoin. Кожна акція коштувала 305 ApeCoins.

Віртуальний земельний аукціон пройшов успішно. Він приніс 300 мільйонів доларів продажів з моменту початкового запуску та ще 300 мільйонів доларів від перепродажу післяпродажного обслуговування. Попит на землю на Іншому становив найбільший обсяг трафіку на блокчейні Ethereum цього року.

Цікаво: Принцип роботи майнінгу біткойна.

Не ваш середній Memecoin

YugaLabs оголосила, що токен також буде використовуватися як токен управління для ApeCoin DAO . Власники зможуть голосувати за відповідні теми, починаючи від виділення коштів і закінчуючи майбутніми підприємствами DAO .

Через велику кількість підписників Bored Ape Yacht Club і плани YugaLabs зробити ApeCoin валютою за замовчуванням для всіх своїх проектів web3, ця криптовалюта може залишитися.

Якщо ви зацікавлені в придбанні ApeCoin, для цього є кілька популярних бірж. Coinbase, Gemini, Binance, Uniswap і FTX перераховують ApeCoin. Є багато інших бірж, де ви можете купити ApeCoin.

Цікаво: Підроблені програми для майнінгу криптовалют на Android: ось що вам потрібно знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо нову соціальну мережу, яка стане популярною серед українців

Скільки соціальних мереж ви зараз використовуєте? Одну, можливо дві. Крім того, ви ще й використовуєте месенджери, такі як Viber,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -