Реклама

Мережа BNB поділилася своїми планами на 2024 рік

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Серед них проекти для секторів DeFi, ігор та штучного інтелекту. Усе це з метою підвищення ефективності блокчейну та прискорення децентралізації. Спільнота планує розвинути своє рішення для масштабування Optimism OP Stack рівня 2, opBNB, до opBNB Connect.

Це тому, що він має намір підтримувати DApps з потенціалом для щоденних активних користувачів у створенні своїх блокчейнів L2. У результаті прогнозується, що плата за газ OpBNB може знизитися до 10 разів.

BNB Chain також обіцяє розкрити концепцію взаємозв’язку «One BNB». Ця концепція поєднує рівень 1 BNB Smart Chain (BSC), opBNB і Greenfield. Він також відповідає вимогам спільноти щодо уніфікованих технологій.

Цікаво: Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera.

Плани мережі BNB на 2024 рік

Команда розробки проекту BNB Chain розповіла, що в планах на 2024 рік:

  • оптимізація продуктивності;
  • впровадження «opBNB Connect» для масштабованості;
  • націлювання на конкретні децентралізовані програми (DApps) для масового впровадження;
  • децентралізовані фінанси (DeFi), ігри, штучний інтелект (AI) і зростання активних валідаторів.

Це пов’язано з тим, що у 2024 році Greenfield буде оновлено за допомогою виконуваного файлу Greenfield. Зміна спрямована на підвищення ефективності обробки даних і зниження витрат.

Існують також перспективи вдосконалення інфраструктури проміжного програмного забезпечення, включаючи службу пакетів і рівень доступності даних. Це було розроблено для ефективного задоволення потреб обробки даних. Мережа BNB також має намір запустити BNB Greenfield 2.0, покращуючи продуктивність зберігання, представляючи нові функції для розробників і створюючи спеціалізовану інфраструктуру даних для інструментів штучного інтелекту, а також мережевих ігор і децентралізованих соціальних платформ.

Мережа BNB націлена на конкретні програми, такі як високочастотний DeFi , повністю мережеві ігри, AI, децентралізовані соціальні платформи та високопродуктивна інфраструктура. Це пояснюється тим, що ці додатки є ніби каталізаторами масового впровадження технології блокчейн.

BNB Chain також планує збільшити активні валідатори з 40 до 100, а також об’єднати Beacon Chain. Однією з причин цього є інтерес до підвищення ефективності блокчейну та прискорення децентралізації.

Цікаво: Розповідаємо, що таке POAP і до чого тут Web3.

Очікується, що ціна мережі BNB незабаром зросте

Build N Build (BNB) Chain — це розподілена мережа блокчейнів. Крім того, розробники та інноватори можуть створювати децентралізовані програми (DApps) у рамках переходу на Web3. Таким чином, BNB Chain — це корисний токен, який використовується для торгівлі криптовалютами. Його також можна вважати протоколом розробки для створення dApps і випуску токенів, а також валютою винагороди.

BNB Chain спочатку створено Binance. Але він перетворився на блокчейн-екосистему, керовану спільнотою. Тепер Binance є просто одним із багатьох учасників, які працюють в екосистемі BNB Chain.

Нативний токен BNB Chain почав демонструвати ознаки відновлення 26 січня. Він піднявся приблизно на 3%, поки не досяг рівня $300. Однією з причин відновлення ціни було збільшення активності мережі.

Експерти вважають, що очікується зростання ціни Binance Coin на 9,75%. Незабаром вона може досягти 333,18 доларів США. Це пояснюється тим, що поточні настрої на ринку є оптимістичними.

Цікаво: Розповідаємо, що таке стейблкойн (Stablecoin).

Outlook для Binance

BNB Chain — це децентралізована екосистема блокчейну. Binance — централізована компанія, яка прагне обслуговувати світ Web3. На даний момент Binance є найбільшою біржею криптовалют. Кожен день він має майже 1 мільярд доларів США. Більше про біржу Binance можна прочитати в нашому матеріалі.

Binance Coin зафіксував 47% зелених днів. За останні 30 днів ціна коливалася на 2,11%. Ринок оптимізує Binance Coin. Це тому, що 25 індикаторів технічного аналізу сигналізують про високий рівень, а 4 про низький. Нативний токен Binance — це альткойн, який відповідає стандарту ERC-20. Це означає, що він був створений за допомогою мережі Ethereum. Але у квітні 2019 року все змінилося. Binance перемістила BNB у власну основну мережу, тобто незалежний блокчейн, що керує власною мережею.

Тоді було спалено 5 мільйонів токенів ERC-20 BNB. Відповідну кількість рідних токенів BEP-2 BNB також було виділено на самі гаманці.

Binance заохочувала користувачів конвертувати свої токени ERC-20 BNB у рідні токени BEP-2. Відтоді Binance все ще підтримує токени ERC-20, і користувачі можуть конвертувати токени BEP-2. Але вивести токени ERC-20 більше неможливо.

Цікаво: Принцип роботи майнінгу біткойна.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перша країна домовилася з Ілоном Маском за інноваційний інтернет Starlink

Сьогодні стало відомо, що перша країна домовилася з Ілоном Маском за інноваційний інтернет Starlink. Великобританія дала зелене світло супутникової...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -