Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, що це за технологія Apple Ceramic Shield

Розповідаємо, що це за технологія Apple Ceramic Shield

0

Технологія Apple Ceramic Shield була представлена ​​в iPhone 12, яка обіцяє міцніше скло для захисту від ударів і падінь. Але що саме означає «Керамічний щит» і чим він відрізняється від скла, що використовується в інших смартфонах?

Ceramic Shield використовує керамічні нанокристали

Керамічний щит отримав свою назву від керамічних нанокристалів, які включені в скло. Структура цих кристалів допомагає зміцнити скло і захистити його від відколів і тріщин .

Іншим процесом, який використовується в технології, є подвійний іонний обмін, що означає більші розміри іонів для більш твердого кінцевого продукту. Обидві технології поєднуються, щоб створити більш міцний дисплей, який Apple використовувала в пристроях сімейства iPhone 12 і iPhone 13.

Цікаво: Як оновити операційну систему вашого Apple iPhone.

Як і інші виробники смартфонів, Apple раніше використовувала Gorilla Glass від Corning у своїх попередніх моделях. Ceramic Shield також виробляється Corning, але компанія робить його спеціально для Apple, тому він доступний лише на моделях Apple.

Apple стверджує, що Ceramic Shield є найміцнішим склом для смартфонів на ринку, але компанії, як правило, бракує доказів, щоб підтвердити це твердження.

Угода між Corning і Apple гарантує, що Ceramic Shield залишається ексклюзивною технологією Apple. Неясно, наскільки міцніший Ceramic Shield в порівнянні з альтернативою Corning Gorilla Glass Victus, яку віддає перевагу конкурент Samsung.

Незважаючи на те, що існують відео з тесту на падіння, різні методології та обмежені розміри вибірки можуть утруднити зробити чіткі висновки. Одне можна сказати напевно: навіть для моделі iPhone, яка використовує Ceramic Shield, найкращий захист для будь-якого смартфона — це хороший чохол (або кілька ).

Цікаво: З Play Market та App Store буде видалено близько 1 млн додатків.

iPhone 13 може мати захист Ceramic Shield, але він може зламатися, якщо ви скинете його з достатньої висоти. Перегляньте найкращі чохли для iPhone 13 для захисту від падіння.

iPhone SE також дуже стійкий до падінь , але ви можете зробити ще краще з хорошим чохлом для iPhone SE.

Цікаво: Камера Apple iPhone 14: чого очікувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version