Home Новини сучасних технологій Розробники месенджера WhatsApp продовжують працювати над виправленням його недоліків

Розробники месенджера WhatsApp продовжують працювати над виправленням його недоліків

0

Розробники месенджера WhatsApp продовжують працювати над виправленням його недоліків. Такі новини останнім часом зустрічаються часто, адже виправляти є що. Зараз же запущена бета-версія месенджера WhatsApp для Android, яка спрямована на вирішення проблеми із шифруванням резервних копій.

Проблема шифрування резервних копій полягає в тому, що створені хмарні резервні копії не шифруються, на відміну від повідомлень в WhatsApp. Тобто повідомлення захищені наскрізним шифруванням, але на пристроях одержувача та відправника вони зберігаються всередині додатка у вільному доступі. Таким чином і резервні копії чатів на Google Drive також є у відкритому вигляді.

Для виправлення такої ситуації, у месенджері проводиться тестування наскрізного шифрування даних хмарних копій і для захисту в даному випадку потрібно буде використовувати пароль. Даний пароль не буде передаватись ніяким системам, відомий буде лише вам і відновлення діалогів проводитиметься лише після його введення.

Також нещодавно було названо основну причину, чому варто відмовитися від месенджера WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version