Реклама

Розсекречено головну “родзинку” смартфона Samsung Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було розсекречено головну “родзинку” смартфона Samsung Galaxy S21. Як повідомив тематичний ресурс SamMobile, в Galaxy S21 корейський виробник додасть нову функцію біометричної авторизації користувачів. Мова йде про розпізнавання користувачів по їх голосу.

Функція буде додана в голосовий помічник Bixby Voice і дозволить розблокувати смартфон без необхідності вводити пароль руками або знімати маску для розпізнавання особи.

Раніше Bixby сам по собі дозволяв розблокувати смартфон по команді користувача, коли помічник активується фразою Hi Bixby. Спочатку також пропонувалася опція установки звучання ключового слова для розблокування смартфона «без рук». Проте, жодна з цих функцій зараз не вціліла в Bixby.

З випуском оболонки One UI 3.1 користувачам запропонують можливість вибрати голосову розблокування за допомогою Bixby. Точні подробиці роботи функції поки невідомі.

Голосове розблокування не самий надійний і безпечний метод біометричної аутентифікації. Адже хто завгодно може записати голос користувача і потім розблокувати пристрої. Точно також, як розпізнавання обличчя можна обдурити за допомогою зображення.

Читайте також: Анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться в найближчий час.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як відключити пароль на Apple iPhone

Не рекомендовано вимикати пароль iPhone, адже він захищає гаджет від використання посторонніми. Але якщо ви вирішили це зробити, то...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -