Реклама

Список пристроїв Samsung, які отримають One UI 3.0

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Список пристроїв Samsung, які отримають One UI 3.0 і Android 11. Південнокорейський виробник планує оновити до One UI 3.0 на базі Android 11 багато моделей смартфонів і планшетів.

Samsung є однією з тих компаній, які випускають дуже багато різних моделей смартфонів. Джерело повідомляє, що Samsung планує оновити до One UI 3.0 на базі Android 11 цілих 90 моделей смартфонів і планшетів.

У список входять популярні пристрої, як смартфони серії Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE, Galaxy Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10, Galaxy S10 і Galaxy Tab S7. Там же перераховані телефони початкового рівня, такі як Galaxy A01, Galaxy A01 Core. Також кілька смартфонів середнього класу, включаючи Galaxy A40, Galaxy A30, Galaxy A80, Galaxy A51, Galaxy A51 5G, Galaxy A90 5G і кілька пристроїв серії Galaxy M.

Список пристроїв Samsung, які отримають One UI 3.0

На даний момент, Samsung офіційно не називав список пристроїв, для яких планується вихід поновлення One UI 3.0 на базі Android 11. Відповідно, до даного переліку поки варто ставитися з обережністю.

Читайте також: Samsung представили смартфон з акумулятором на 6000 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці зможуть відкривати свої авто за допомогою смартфонів

Нові технології продовжують розвиватися надзвичайно стрімко і в найближчий час наші смартфони зможуть замінити нам майже всі ґаджети, якими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -