Реклама

Розумна нейрорукавиця виведе кіберспорт на новий рівень

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Розумна нейрорукавиця виведе кіберспорт на новий рівень і допоможе геймерам швидше клікати мишкою, що надзвичайно важливо у екстримальних ситуаціях.

Компанія Brink Bionics анонсувала гаджет Impulse Neuro-Controller – це рукавичка, яка допоможе геймерам скоротити час реакції і швидше натискати на кнопку завдяки технології читання нейроімпульсів мозку.

Розробка заснована на дослідженнях канадського Університету Ватерлоо. Творці обіцяють, що швидкість натискання на кнопку завдяки їх нейроконтролера скоротиться на 80 мілісекунд, що дуже багато, особливо якщо справа стосується змагальних шутерів.

Працює рукавичка на тих же технологіях, що і протези хай-тек: вона зчитує біосигналів і провокує скорочення м'язи, щоб геймер натиснув на кнопку без затримки. В даний момент Impulse Neuro-Controller являє собою робочий прототип, який вже скоро буде запущений у виробництво.

Розумна нейрорукавиця виведе кіберспорт на новий рівень

Прямо зараз на Kickstarter йде краудфандінговая кампанія: вона ще не завершилася, але вже успішна - творцям вдалося зібрати більше $ 55 000 при необхідних їм $ 15 000.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні недоліки месенджера Viber, які відлякують українців

Месенджер неймовірно популярний серед українців різних вікових категорій і використовують його вже не лише для особистих розмов, а й...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -